Vormgeven aan Energie

Ik (Pascal) voel, zie en ervaar wat er speelt bij mensen, groepen/organisaties en situaties. Om dit te kunnen, gebruik ik naast zintuigelijke waarneming voornamelijk energetische waarneming. Hiermee maak ik hetgeen wat onzichtbaar is zichtbaar. Door dit te vertalen in woord en beeld geef ik niet alleen vorm aan energie maar toon en leer ik ook de schoonheid, kracht en werking er van!
Het vormgeven van energie doe ik door middel van coaching, lezing en beeldvorming:
Coaching: Ik coach mensen een-op-een en/of groepen in het ervaren van de eigen energie, er mee in contact te komen, er op te vertrouwen en er naar te handelen. 
De werkvormen die ik hierbij gebruik kennen hun oorsprong in visualisatie- en (geleide) meditatie- en ademhalingstechnieken en opstellingswerk.
Lezing: Ik lees en vertaal energie van personen, groepen/bedrijven of situatie. Hiermee geef ik energie een stem waardoor opheldering, inzicht, begrip en/of acceptatie ontstaat.
Beeldvorming: Vanuit mijn waarnemingen vertaal en creëer ik beeld(en) afkomstig van energie van een persoon, groep/bedrijf of situatie. Hiermee geef ik energie een gezicht waarmee de schoonheid, kracht en werking er van inzichtelijk wordt. Deze beelden bezitten elk een eigen trilling (frequentie) die ondersteunend en verhelderend werken.
Wil je meer weten óf ben je benieuwd naar de tarieven, neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met mij op.