Cursus Meditatie & Visualisatie + Inloopmeditatie-uren

Het beoefenen van meditatie zorgt voor balans tussen lichaam (voelen) en geest (denken). Het brengt je gedachten tot rust, kalmeert en ontspant. Ook ben je in staat beter te voelen welke signalen je lichaam geeft en welke emoties jou bezighouden. Het beoefenen van meditatie heeft dus enorm veel impact op ons, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Juist daarom besteden wij in de cursus Meditatie & Visualisatie aandacht aan hoe jij de kennis en ervaringen die je opdoet kan integreren in je dagelijks leven.

Om de kracht én de vele positieve effecten van meditatie te ervaren is het niet nodig lange tijd achter elkaar in de lotus houding stil te zitten. Één tot drie minuten per dag mediteren levert je al heel veel op. De rust die je creëert door meditatie is zelfs dieper dan je diepste slaap. Hoe dieper je rust, hoe dynamischer je activiteit.

Cursus

Start: wil je weten wanneer er weer cursussen starten of wanneer er inloopmeditaties zijn? Stuur mij dan een mail (pascal@mindgallery.nl) en in informeer je over de meest actuele data.

Mocht je mensen kennen die interesse hebben, stuur deze informatie dan gerust door.

BewarenBewaren
BewarenBewaren
BewarenBewaren
BewarenBewaren